среда, 8. децембар 2010.

Tu sam :)

Auu mene ovde baš dugo nije bilo.. vidim propustih sve i svašta :/
Evo nekih novih radova.. u pitanju su minđuše sa šrafićima. Imaju skoro jedan ceo cm ;)


  



5 коментара:

  1. Auuu, pa gde si se ti nama izgubila? Mindjuse su bas lepe i profesionalno odradjene sto znaci da treba vise toga na ovom blogu, jer dara imas. Malo se salim, ali dara stvarno imas i svako po svojoj mogucnosti, kad dosla, dobro dosla, pa demokratija je ovo ;))). Kisss

    ОдговориИзбриши
  2. Ohohooo... setila si se da imas i blog :) Lepo od tebe...
    Ovo su vidim neke nove idejice...
    Lepe su mindjuse... :) Sta nam sledece spremas?

    ОдговориИзбриши
  3. E hvala, hvala.. trudim se ja baš oko ovih mojih sitnica ;)
    Sledeći bi trebali da budu neki magnetići.. novogodišnji.. ako bude vremena ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Draga Draga, moram napisati jos koju rec i objasniti koliko mi je duhovitosti i simpatije doneo tvoj komentar. Iako te ne znam, necu ti persirati, mi to zapravo ne radimo medjusobno, nije da ne umemo, nego se osecamo nase nekako, pa eto tu spadas i ti u mom krugu. Prvo, Draga se zove moja zaova, koja mi je bas draga kao samo ime. To ime me je dovuklo da brckam po tvom blogu i mogu reci da su figurice preslatke.
    A tvoj komentar me je tako razveselio i jos uvek se smejem do suza. Bas imas smisla za humor, drago mi je da citam takve komentare, obozavam ih. Pozzzzz i veliko hvala.

    ОдговориИзбриши
  5. :)))))
    da to sam ja.. ako išta imam to je humor ;)
    jako mi je drago što sam te nasmejala.. to mi i jeste bio cilj.. mada sam zaista krenula da ostavim normalan komentar i izaberem 3 tvoja rada koji mi se najviše dopadaju .. a onda je sve uzelo svoj tok jer zaista nisam mogla da se odlučim :)
    pozić :)

    ОдговориИзбриши